An Unbiased View of مزاج سوداوی
An Unbiased View of مزاج سوداوی
Blog Article
پاسخ به رزگل ابراهیمی بنده یک سال دارم با شکن درد.نفخ. احساس پر بودن زیاد شکم دارم. ممنون میشم کمکم کنید
معایب مزاج بلغمی میتواند بسته به اندامی که میزان این خلط در آن زیاد شده است، متفاوت باشد. این خلط در سراسر بدن جریان مییابد و معمولا افزایش آن روی کل بدن تاثیر میگذارد، اما اگر در اندام خاصی تجمع پیدا کند فقط همان بخش از بدن را درگیر میکند.
بیشتر بخوانید: برای آشنایی با خواص دمنوش نعناع کلیک کنید.
سلام عرض ادب ۴۳ سال سن دارم با توجه به دست و پای لاغرم شکم بزرگ و پهلو دارم شبها آب از دهانم خارج میشود و یبوست هم دارم بیشتر اوقات نفخ و دارم و احساس خستگی میکنم صبح ها طعم دهانم تلخ است آیا دارویی دارید ممنون میشم معرفی فرمائید .
مفاصل: کسانی که بلغم در مفاصل آنها افزایش یافته است، در معرض ابتلا به آرتروز و روماتیسم قرار دارند.
در ادامه مطلب، شما را با مشکلات مرتبط با قسمتهای مختلف بدن آشنا خواهیم کرد:
این که شما با خوردن خرما و شیره ی خرما و شیره انگور درگیر جوش های پوستی میشوید، به این معنی است که کبد شما حال چندان خوبی ندارد و بایستی به درمان آن get more info بپردازید؛ ابتدا باید پاکسازی کبد و خون انجام شود سپس اقدام به درمان سودا کنید. در دوره اصلاح مزاج برای مدتی تمام چیزهایی که برایتان مضرهست را کنار بگذارید؛ زمانی که کمی روند اصلاح مزاج جلو رفت با تایید پزشک تان می توانید چیزهایی که ممنوع هستند را با مُصلِح و به مقدار کم مصرف کنید.
فواید ماساژ صورت برای درمان و از بین بردن جای جوش + باید و نبایدها
هرچه میزان اطلاعات ما انسان ها از رفتار با مزاج بیشتر باشد و فهم دقیق تری از این مزاج ها و انواعشان داشته باشیم در درمان آنها و پیشگیری از آنها راحت تر می توانیم عمل کنیم.
حذف فستفودها، سرخ کردنی ها، شیرینی و قند های مضر و مصنوعی حذف مواد غذایی بسته بندی شده و کارخانه ای حاوی مواد نگهدارنده حذف غذاهای مانده و فریز شده
ادویه جات گرم شامل هل، دارچین، زنجبیل، زیره، زعفران، زنیان، سیر، موسیر و خردل
ادویه جات گرم شامل زعفران، هل، زنجبیل، دارچین، زیره، موسیر و خردل، زنیان، سیر
با سلام بنده نفخ معده دارم و همچنین رفلکس معده دارم ولی لاغر هستم و تجمع چربی اطراف شکم ندارم ممکن است از بلغم باشه
در علم مزاج شناسی افراد به صورت طبیعی ممکن است یکی از چهار طبع (چهار خلط) دم، صفرا، بلغم و سودا باشند؛ اما در اثر مصرف برخی از مواد غذایی ویا به دلیل سبک زندگی، ممکن است یکی از این خلطها در فرد افزایش پیدا کند و در نتیجه وضعیت سلامت فرد تغییر کند.